Sukitusvaunu

By 15/09/2019Uncategorized

Tilassa, jossa sukitusten esivalmistelut tehdään vaaditaan hyvä ilmanvaihto, valaistus ja paikat materiaaleille. Yksi ongelma isommissa projekteissa on järjestää taloyhtiöstä sopivat tilat sukitustöitä varten, tehdä sinne muutto ja toistaa samaa projektista toiseen, joka aiheuttaa omat ongelmansa kun työaikaa menee tiloja rakentaessa. Yleensä taloyhtiössä on saatavilla jokin sopiva huone yleisistä tiloista, mikä yleensä löytyykin vanhoista taloista helposti. Joskus tiloja ei saa järjestettyä ja esimerkiksi rivitalokohteissa ei yleensä ole tiloja saatavilla laisinkaan.

Ongelman ratkaisemiseksi rakensimme itsellemme oman työtilan, jossa suoritetaan sukitussukan ja haarakappaleiden esivalmistelut sekä epoksointityöt. Kriteerinä oli tarpeeksi suuret työskentelytilat ilman tunnetta ahtaudesta ja että tilaa on mahdollista helposti itse siirtää työmaalta toiselle. Päädyimme vaunuun, joka on varustettuna ilmalämpöpumpulla, mikä ylläpitää optimaalisen lämpötilan epoksitöitä varten ja esimerkiksi kesähelteillä saadaan paljon kaivattua viilennystä epoksimuoville ja siten lisää työaikaa asennuksille. Sen lisäksi kaikille materiaaleille ja työkaluille on omat nimetyt paikkansa.  Vaunussa on lämpöeristetyt seinät, katto ja lattia. Vaunun todellinen massa on kalustettuna on noin 1700 kiloa ja vaunun kokonaismassa on 3500 kiloa.

Työturvallisuus on huomioitu ja vaunussa on koneellinen ilmanvaihto, kunnollinen valaistus ja tarvittavat ensiapuvälineet aina mukana.

Rakennamme näitä myös myyntiin. Lisätietoja Kimmo Vartiainen kimmo.vartiainen@onos.fi p. 050 353 5901

 

Sukitusvaunu
Sukituspöytä ja ”mankeli”
Sukkatratit
Poistoilmapuhallin ja ilmalämpöpumppu
Epoksin punnitus ja sekoitusnurkka
Haarakappaleet
Henkilösuojaimet ja tarvikkeet
Sukitussukkien varastointi ja liimaustyöpöytä
Sukitusvaunu
Oviverho pitää kopin oikeassa lämpötilassa
Alaslaskettava silta helpottaa kulkemista
Onos

Author Onos

More posts by Onos

Leave a Reply