Omakotitalon viemäriremontti sukittamalla

Omakotitalon vanhat valurautaiset viemäriputket voidaan kunnostaa sukittamalla. Sukittamalla tehty viemäriremontti on nopea, edullinen, siisti ja vaivaton. Lattioita, seiniä ja pihaa ei tarvitse kaivaa auki, ja asunnossa voi asua viemäriremontin ajan. Perinteisellä tavalla suoritettu viemärien putkiremontti on huomattavasti vaivalloisempi, vie enemmän aikaa, sekä on kalliimpi.

Työn ajaksi ei tarvitse muuttaa kotoa pois. Toimitamme kuivakäymälän remontin ajaksi joka on kuin normaali wc-istuin. Vettä saa ottaa hanasta ja käyttää normaalisti, viemärit ovat remontin ajan pois käytöstä.

Onos sukituspalvelun viemäriremontti omakotitaloon kestää noin 3-5 päivää, riippuen viemäriputkien määrästä ja miten alkuperäiset viemärit on tehty. Suoritamme urakan yhtäjaksoisesti, lopputuloksena täysin tiivis, ehjä putkisto katolla olevasta tuuletusviemäristä aina jätevesikaivoon saakka.

Kysy rohkeasti tarjousta. Tulemme paikan päälle katsomaan mikä on teille sopivin ratkaisu. Kuvaamme viemärinne veloituksetta. Viemärikuvaus antaa hyvän kuvan viemäriputkien kunnosta. Tämän jälkeen jätämme kirjallisen tarjouksen, joka ei sido teitä mihinkään.

Hinta ja kotitalousvähennys:

Sukittamalla tehty viemärien putkiremontti on huomattavasti edullisempi kuin perinteisesti tehty viemäriremontti. Omakotitalon viemäriremontti kattaen kaikkien valurautaisten viemärien sukituksen kustantaa noin 10 000 euroa. Hinta riippuu paljon talon koosta ja viemäriputkien ja -pisteiden lukumäärästä. Tarkempi hinta selviää, kun otatte yhteyttä myyntiimme. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista. Esimerkiksi 10 000 euron viemäriremontin työn osuus on noin 6000 euroa. Kotitalousvähennys vuonna 2020 on enintään 2250 euroa per laskun maksuun osallistuva henkilö. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Mikäli suunnittelette viemäriremonttia, ottakaa yhteyttä

Talon poikkileikkaus. Viemäriremontti sukitus menetelmällä.
Lattiakaivo on mahdollista vaihtaa, pinnoittaa tai siihen pystyy asentamaan uuden muovisen sisäosan
Haarakohdista saadaan täysin tiiviit ja siistit
Sukitus toimii myös sadevesijärjestelmässä
Viemärin koonmuutokset onnistuvat sukittamalla